Alexandre Rabinovitch-Barakovsky

Alexandre Rabinovitch-Barakovsky is een in Rusland geboren componist, die woont in Zwitserland. Hij is één van de eerste componisten van minimalisme; "La Belle N.3 Musique" is het eerste werk voor orkest in de minimalistische veld. Emigreerde hij naar Parijs van Moskou in 1974, en woont nu in Zwitserland.

De geselecteerde werken

Alexandre Rabinovitch-Barakovsky gedefinieerd zijn muzikale opvattingen als & lt; & lt; TERZA PRATICA & gt; & gt ;.

Belangrijkste werken Rabinovitch-Barakovsky zijn allemaal onderdeel van een wereldwijd work-in-progress genaamd "Anthology van archaïsche Rituals - Op zoek naar de Center".

  • "Les mots de Andrei Biely" cantate
  • "Le point d'appui trouvé" kamermuziek
  • "Happy end" "elektro-akoestische stuk
  • "La Belle Musique n ° 2" kamermuziek
  • "Perpetuum mobile?" versterkte vioolsolo, versterkt piano, vibrafoon versterkt "
  • "Le récit de voyage" viool, cello, marimba, piano "
  • "La Belle Musique n ° 3" voor orkest
  • "Requiem pour une Marée noire" versterkt sopraan, versterkt vibrafoon, piano versterkt
  • "Entente Cordiale" versterkt piano en orkest
  • "Litanies" strijkkwartet en vibrafoon
  • "Musique populaire" 2 versterkt piano's, 2 versterkt marimbas, versterkt celesta
  • "Discours sur la délivrance" versterkte cello solo, versterkt piano, versterkte Clavinova, versterkt vibrafoon
  • "La belle musique n ° 4" voor 4 versterkte piano
  • "Cantique pour Orfeo" versterkt baryton, versterkt vibrafoon, piano versterkt, versterkt celesta
  • "Naar illo tempore" sinfonia concertante voor 2 versterkte piano en kamerorkest
  • "Musique populaire" 2 versterkt piano's en orkest
  • "3 Invocations" strijkkwartet en versterkt celesta
  • "Incantations" sinfonia concertante voor versterkte piano en kamerorkest
  • "6 Etats tussenpersonen en" sinfonia voor orkest, gebaseerd op het Tibetaans Dodenboek
  • "La Triade" sinfonia concertante voor versterkte viool en orkest
  • "Retour aux sources" Sinfonia voor orkest "
  • "La Harpe de David 'sinfonia concertante voor versterkte cello en orkest
  • "De Keltische harp" sinfonia concertante voor versterkte viool, altviool en orkest versterkt
  • "Die Zeit" voor vier versterkte instrumenten: viool, cello, piano, celesta
  • "Le Tryptique", "sinfonia voor orkest
  • "Les trois Gunas" voor versterkte fluit, klarinet versterkt, versterkt Clavinova, versterkt vibrafono + marimba + campanelli ", versterkt piano
  • "Jiao" voor 11 strijkers, versterkt celesta, versterkt vibrafoon, versterkt Clavinova
  • "Maithuna" sinfonia concertante voor orkest
  • "Les Chants-Spirales" voor versterkte vibrafoon solo, versterkt Clavinova, versterkt piano
  • "3 Manas" voor versterkte piano of versterkte elektrische piano
  • "Opus Magnum" Sinfonia concertante voor kamerorkest in drie delen: Nigredo, Albedo, Rubedo
  • "Alchera" voor versterkte cello en orkest. Gewijd aan Sir Roger Norrington.
  • "The Source Field" voor orkest in twee bewegingen, gebaseerd op het boek "The Source Field" door David Wilcock, gewijd aan de heer Bashar al-Assad

Geselecteerde Discografie

  • Terza Pratica, Box Set 2012 VDE Gallo, Zwitserland
  • Tantrische Koppeling 2006 Megadisc Classics, België MDC 7802
  • Pura Cosa Mentale 2004 Megadisc Classics, België MDC 7812/11
  • Die Zeit, 2001 Megadisc Classics, België MDC 7822
  • La Triade, 2000 DORON Muziek, Zwitserland DRC 3033
  • Bezweringen, 1999 Megadisc Classics, België MDC 7831
  • An Introduction to Alexandre Rabinovitch 1996 Megadisc Classics, België MDC 7846
  • Alexandre Rabinovitch Oeuvres pour piano, 1994 VALOIS-naïeve, Frankrijk V 4694
  • Pourquoi je suis si sentimenteel, Alexei Lubimov, 1995 "BIS"
(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha