DJ Vibe

DJ Vibe is een huis muziek dj.

Carrière

Vibe werd geboren in Lissabon, Portugal, en werd een DJ op 15. Op deze leeftijd begon hij op te treden in clubs en het duurde niet lang hij speelde zij aan zij met grote namen uit de dance scene zoals Paul Oakenfold, Tony Humphries, Roger Sanchez en Danny Tenaglia. Echter, het was zijn samenwerking met andere Portugees, Rui da Silva, die hen steeg naar de top van de house muziek scene, zowel nationaal als internationaal. Samen brachten ze het leven aan een project, Ondergrondse Geluid van Lissabon, dat in de zomer van 1994 lanceerde de hit "So Get Up 'met zang en teksten van Darin Pappas vrijgegeven door Rob di Stefano's label, Tribal USA, het bereiken van nummer 1 in de Billboard Club Chart. Hij heeft een groot aantal remixes voor DJ Jiggy, Danny Tenaglia, Kristine W en anderen gedaan.

Naast DJ, Vibe mede-eigenaar van Kaos Records, een platenzaak en label in Lissabon, waar hij in 1992 opgericht met de ondernemer António Cunha. Vibe heeft een verscheidenheid aan compilaties voor Kaos Records, met name Global Grooves gemengd. Hij was ook betrokken bij andere projecten zoals LHT, NYLX, Sonic Jagers en Meco.

Discografie

DJ Vibe

  • 1994 "Unreleased Project", met Tó Ricciardi
  • 2003 "Solid Textures", met Pete Tha Zouk
  • 2004 'Ik neem je mee ", met Franklin Fuentes
  • 2007 "Tranzient / Da Muzik ', zoals Calderone & amp; Vibe, met Victor Calderone

Andere aliassen

  • 1999 "Meco EP", zoals Meco
  • 2000 "The Driver", zoals Meco
  • 2005 "Re-Evolution", zoals Sonic Hunters, met Tó Ricciardi
  • 2006 "Mosquito Pollen / El Ayoun", zoals Casa Grande

Remixes

  • Yoko Ono "Everyman ... Everywoman ..."

Premies

  • 1999 bereik # 1 positie van de wereld de beste DJ's
(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha